Create your own atmosphere

Create your own atmosphere

and still enjoy your light

Multiple configurations

Multiple configurations

and not only black or white

On the road to light

On the road to light

Use your light

Strong emotions

Strong emotions

ambient lighting

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Nieuwe producten juni 2013

maandag 20 mei 2013

Elimpo presenteert een LED dimmer voor ALLE dimbare LED end LED-voeding!!!

Onze recente research en ontwikkelingen hebben ons naar nieuwe technologie en apps geleid voor het schakelen en dimmen van LED end LED-voedingen. De ECODIM900 serie, een reeks dimmers voor LED en Spaarlampen, onderging een update met nieuwe software en een nieuwe onboard functie om zo meer en meer compatibel te worden met de nieuwe LED technologie!

super-bright-led

De ECOSERIES900 is nu in staat om alle dimbare LED en LED-voedingen probleemloos te schakelen en te dimmen, dankzij de nieuwe controleerbare stroomregeling naar de belasting toe. Deze nieuwe functie maakt het mogelijk om flikkeren van de LED te elimineren. De ECOSERIES900 zijn ook in staat een minimale belasting te dimmen, van 3W tot 80W. ECO920 kapprof

Check de vernieuwde ECOSERIES900 op de "ECO PRODUCTEN" link in het hoofdmenu aan de linkerzijde of klik hier om direct naar de pagina te gaan.

Blijf ons volgen voor nieuwe updates heel binnenkort. We lanceren snel nieuwe updates en producten in 2013.

Elimpo.

Nieuwe producten mei 2013

zaterdag 11 mei 2013

Twee nieuwe producten voor uw eco-installatie!!!

We zijn trots u opnieuw twee nieuwe toevoegingen aan ons gamme voor te stellen. De ECOPOW-TL3 is een toestel ontwikkeld om alle dimbare converters te dimmen, van 0-10Vdc (Spanningssturing) tot 1-10Vdc (stroomsturing); converters voor TL, Fluo, LED, ...   en dimmen is energie besparen en ecologisch!

De ECOPOW-TL3 kan worden gebruikt in een standaard installatie als in domotica toepassingen, dit dankzij de keuze van sturing voor de dimmer; een drukknop, een spanningspuls (ZLVS 12-24V) of 0-10Vdc. Eén enkele master-dimmer kan meerdere slave-dimmers/circuits synchroon bedienen of dimmen.

 

png ECOPOWTL3Mfrontpng ECOPOWTL3MXfront

 

Bekijk de ECOPOW-TL3 op de "Nieuwe producten" link in het hoofdmenu links of klik hier om direct naar de product pagina te gaan.

Blijf ons volgen voor meer updates zeer binnenkort.

Elimpo.

Nieuwe producten april 2013

woensdag 17 april 2013

Wij stellen u enkele nieuwe producten voor!!!

We zijn verheugd u de eerste van vele nieuwe producten voor te stellen die we zullen lanceren in 2013.

tiff LEDfront1 ldrtimer2610

Bekijk de nieuwe Elimpo producten via de "Nieuwe producten" link in het linker menu of klik hier om direct naar de pagina te gaan.

Wij zullen snel meer producten aan u voorstellen, dus volg ons zeker.

Elimpo.

Nieuwe website

vrijdag 01 maart 2013

ecology

De nieuwe website is online!!!

Een nieuwe strategie, nieuwe targets en natuurlijk een nieuwe website om zo de nieuwe media die het internet ons aanbied op de voet te volgen.

U zal onze site zien wijzigen naargelang nieuwe features, mogelijkheden, apps en producten zich aanbieden in 2013. Volg ons op de voet!

Events

vrijdag 01 februari 2013

MEI 2013   14/05/2013 - 16/05/2013 - CEBEO TECHNOLOGIE 2013

Elimpo zal aanwezig zijn op Technologie 2013 van Cebeo, van dinsdag 14/5/2013 t.e.m. donderdag 16/5/2013. Bezoek zeker onze stand (nr. 705) en ontdek onze nieuwe producten.

websiteheader

Een nieuwe wind in Elimpo

vrijdag 01 juni 2012

Elimpo groeit en verandert.

Sinds midden vorig jaar Is Elimpo gestart met een volledige make-over van het bedrijf. U zal begrijpen dat zoiets nogal wat voeten in de aarde heeft gehad.

elimposmall

Eerst en vooral onderging het hele Elimpo-team een ware gedaanteverandering. Nieuwe mensen werden aangetrokken en de directie werd vernieuwd. Daarnaast is Elimpo gestart om zich naar buiten toe anders te gaan profileren. Waar vroeger de aanpak eerder statisch was; wat zowel ontwerpen, productie en verkoop betreft, is Elimpo meer de dynamische toer opgegaan. In deze context willen we ons dan ook als een dynamisch bedrijf verder profileren.

 

Eerst en vooral willen we afstappen van vaste productlijnen en producten, en willen we ons specialiseren in meer specifieke producten. We willen niet beweren dat we custom-designed werken, maar het komt heel dicht in de buurt. De lancering van onze nieuwe lijnen tonen dit duidelijk aan.

We verwijzen hiervoor naar onze grotere verscheidenheid van producten in 2013.
Dit houdt ook in dat we willens nillens onze productiemethodes hebben moeten aanpassen aan onze nieuwe strategie. Door de verscheidenheid aan producten worden deze pas na bestelling definitief afgewerkt. Daarnaast willen we meer luisteren naar de noden van onze klanten en willen we proberen zeer snel in te spelen op hun vraag; voor zover dit haalbaar is natuurlijk. Klanten die dus een specifiek product wensen kunnen ons daarvoor altijd contacteren.

Een nieuw gezicht, nieuwe producten en een nieuwe toekomstvisie.

Elimpo.

 

Wist je dat?

Alle producten dewelke de naam Elimpo dragen zijn ontwikkeld en gefabriceerd in België door Elimpo. Het productieproces is uitgevoerd met het meeste respect voor de omgeving.