Functionaliteit

dinsdag 17 april 2012
The ECO-series

De Ecoseries is de geschikte lijn van toestellen om de hedendaagse verlichting optimaal en gemakkelijk te bedienen. Door de enorme stroom aan informatie die ons dagelijks bereikt heeft Elimpo deze reeks dimmers ontwikkeld speciaal voor u.

De toestellen zijn eenvoudig te installeren, snel en vlot instelbaar en zijn heel comfortabel in bediening.
De toestellen zijn uitermate veilig en garanderen de gebruiker altijd van een zorgeloos comfort. Veiligheid dragen wij hoog in het vaandel bij Elimpo.

De opties of extra mogelijkheden zijn heel bewust gekozen met als doel extra comfort en functies aan te bieden zonder in te boeten aan gebruiksgemak noch meerwaarde.

 

Functies - Comfort

De ECO functie is uiteraard de belangrijkste van allemaal. Ze laat u toe dimbare spaarlampen (ECO-lampen) en dimbare LED (230V) te dimmen. Het aantal beschikbare dimbare LED en ECO-lampen op de markt neemt in snel tempo toe. Zo helpen wij u ook mee aan een ecologisch en economisch verantwoorde comfort-installatie.

De MEMO functie en KAMER functie dragen bij tot een creatie van sferen en comfort. Uw licht zachtjes van uit naar het gewenst niveau schakelen doet u met de kamer functie. De MEMO functie bewaart voor u de laatst ingestelde stand.

Met de INBRAAK of PANIEK functie kan u een opéénvolging van "lichtbeweging" creëren om zo uw gebouw te beschermen. U kan ook uw alarminstallatie de opdracht geven de dimmers te bedienen. Kortom extra veiligheid aan boord.

Door middel van een éénvoudige instelling kan u de gewenste dimmers linken en genieten van tal van extra mogelijk-heden. U kan de toestellen samen of onafhankelijk aan- of uitschakelen. Het uitschakelen kan u vertraagd laten gebeuren (VERTRAAGD UITSCHAKELEN) of eventueel VERTRAAGD UITDIMMEN.
De REGELBARE DIMSNELHEID laat u toe verschillende toestellen/lampen mooi lineair te dimmen of te schakelen, en zo uw comfort te verhogen.

DE REEKS

green-houseDe ECOSERIES bestaat uit een 700, 800 en 900 reeks, respectievelijk inbouwtoestellen, triac-gestuurde toestellen en Mosfet-gestuurde toestellen. In deze brochure vindt u de éérste serie producten. Elimpo heeft reeds enkele nieuwe toestellen klaar die wij na testen en goedkeuren zullen toevoegen aan de ECOSERIES. Deze reeks producten zal zich steeds maar uitbreiden om voor iedere gebruiker het gepaste toestel aan te bieden; voor een éénvoudige of speciaal aangepaste installatie.

Elimpo is steeds bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en de nodige technische informatie te verschaffen. De Elimpo website bevat een bron aan informatie die u ten allen tijde kan helpen, van handleidingen over productinformatie tot foto's. Zeker een bezoek waard!